title
title
title
title
title
title
title
העמסת עופות באיילת-השחר
משך שנים רבות העמסת העופות למשחטה נעשתה מוקדם בבוקר בתורנות של החברים.
בידי הלולן הייתה רשימה של שלושים תורנים, שלפחות לגבי חלקם, ברור שזאת המלצה בלבד.
המעמיסים נפגשים בשעה ארבע בבוקר במשרד של הלול ואחרי כמה זמן מסתבר שהגיעו עשרים בלבד. האחרים בחרו לעשות את המשלוח מהמיטה.
אין יותר מה לחכות (אין הפתעות) יוצאים ללול.
כלובי העופות עומדים מחוץ ללול. החברים נכנסים ותופסים בכל יד רגליים של שלוש תרנגולות ויוצאים להכניסם לכלוב.
ככל שהעבודה נמשכת, מרחקי ההליכה לכלובים מתארכים.
כול חבר והסגנון שלו. יש המהלכים לאיטם, מחשבים כול צעד ומשמרים אנרגיה.
יש הנחים אחרי כל סבב כדי לתפוס אויר נקי ויש כאלו שכובד המעמד מחייב אותם והם ממהרים בסבבים.
ויש רון ברוק האחד והיחיד שעושה את כול המשלוח בריצה.
תוך ארבעים חמישים דקות מסתיים המשלוח.
בחזרה למשרד הלול, כוס קפה ועוגיות פתי בר.
לכל הישנים על משמרתם שלום.