title
title
title
title
title
title
title
פיצה בצ'יק צ'ק
לא על הצ'יפס עם הבצל לבדו !
רגע לפני שהקיץ מתפייד לנו – ועדיין לא מאוחר מדי להביא פיצה לרחצה הלילית בבריכה...
פי-צה! בצ'יק – בצק דקיק
המצרכים:
יבשים:
 ¾ 1 כוסות קמח
כפית מלח
2 כפות סוכר
כף שמרים יבשים
רטובים:
¼ כוס שמן זית
¼ כוס מים חמים
¼ כוס חלב
אופן ההכנה:
1. לאחד רטובים
 2. לערבב רטובים עם יבשים (למשקיענים- אפשר לנפות את היבשים לפני האיחוד, אז אפשר...)
 3. ללוש היטב. כמו תמיד המדור מעדיף מיקסר טוב לאיזה עשר דקות של עבודה, אבל גם לישה ידנית תעשה עבודה מצוינת.
 4. טק טק טק, כמה רידודים על השיש, להעביר את הבצק לתבנית של תנור. והסיפור הזה תם ונשלם!
 5. רוטב - אתם יודעים...
 6. תוספות - אתם יודעים...
 7. 180 מעלות עד שזהוב. בערך 20 דקות. 8. לעטוף במגבת ולמהר לבריכה.

ימי סוף הקיץ טובים ונעימים שיהיו לנו!