title
title
title
title
title
title
title
דובשניות - מעדן איילתי
המרכיבים ואופן ההכנה: 
הבצק
5 ביצים
1 אבקת אפייה
1/3 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
3 כוסות קמח (מוסיפים לפי הצורך)
מכינים בצק ויוצרים נחשים
חותכים לריבועים קטנים
אופים בתנור בחום בינוני כ-10 - 5 דק'.

המרכיבים ואופן ההכנה:
הסירופ
2 כוסות דבש
3-5 כפות מים
מעט מיץ לימון טרי
3 כפות סוכר
מבשלים על אש קטנה עד שהסוכר נמס.
טובלים את הדובשניות למשך 10 דק'  תוך כדי ערבוב מידי פעם.
מסדרים על עלי הדרים, או עטרות.
















המתכון ושתי התמונות למטה באדיבות הספר "איילת מבשלת" בעריכתה של טובה ברוק