title
title
title
title
title
title
סלט קינואה ורימונים
המצרכים:
כוס קינואה מכל סוג שהוא - לבנה, אדומה, או שחורה
2 כוסות מים
רימון מפורק לגרגריו
פטרוזיליה
כוסברה (אפשר גם בלי)
שמן זית
מיץ לימון
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
1. לשים את הקינואה במסננת ולשטוף היטב במים. אפשר גם להשרות לזמן קצר... ושוב לשטוף.
2. לחמם מספר שניות בסיר את הקינואה עם כפית שמן זית .
3. להוסיף לסיר 2 כוסות מים ולבשל בדרך שמבשלים אורז (כ-20 דקת על אש קטנה).
4. לקרר את הקינואה.
5. להוסיף רימונים, פטרוזיליה, כוסברה, שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
6. לערבב ולאכול בהנאה ובתיאבון

המתכון בריא, משביע  ומומלץ!!