title
title
title
title
title
title
title
קישואים במרקם כבד
מוכרים, אולי יותר, חצילים בטעם (מרקם) כבד.
כשמבשלים את הקישואים באותו האופן, הם טעימים מאוד ואולי אפילו יותר...

המצרכים:
6 קישואים יפים
2 בצלים גדולים
3 ביצים קשות
מלח
פלפל שחור
שמן

אופן ההכנה:
1. שוטפים ופורסים את הקישואים ואת הבצל
2. מטגנים במעט שמן עד שהם מזהיבים, ומתרככים מאוד.
3. מסירים מהאש ומועכים עם מזלג, או במעבד מזון (עדיף)
    (כדי להיפטר מעודפי שמן, כדאי להניח את הירקות המטוגנים במסננת דקה לזמן קצר)
4. להוסיף למעבד המזון גם את הביצים הקשות
5. לתבל במלח ופלפל לפי הטעם.

בתיאבון!