title
title
title
title
title
title
רוטב אבוקדו לפסטה עם טעם אגוזי
רוטב אבוקדו לפסטה עם טעם אגוזי
מרכיבים:
1 אבוקדו בשל
1 שן שום
1/4 כוס עלי בזיליקום (או פסטו, או זיתים)
1-2 כפות מיץ לימון
4 כפות זמן זית
קורט גרידת לימון
קורט מלח
קורט פלפל שחור
אופן ההכנה:
טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר רגיל, או בלנדר מוט.
אם המרקם סמיך מידי, מוסיפים מעט שמן זית, או מים לדילול.
כשהמחית חלקה ואחידה במרקמה מעבירים לקערת פסטה חמימה ומערבבים היטב.

ויניגרט מרענן לסלט מאבוקדו
1 אבוקדו בשל
קצת פחות מ-1/4 כוס חומץ בן יין או חומץ תפוחים
4 כפות מיץ לימון
קורט מלח ופלפל
1/4 כפית חרדל
1/3 כוס שמן זית
אם רוצים:
1/4 כפית דבש
1/2 שן שום כתושה
אופן ההכנה:
טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון עד קבלת מרקם אחיד.
שופכים על הסלט ומערבבים.