title
title
title
title
title
title
סלט כרובית קר / אליפות!

כן, כבר חורף ומטפטף על העורף ומרקים וזה וזה...
ובכל זאת, המדור בחר להגיש היום בחום – סלט כרובית קר,
כי כשזה טוב זה טוב ובכל עונות השנה.

סלט כרובית אליפות
המצרכים:
1 ראש כרובית
חצי חבילה פטרוזיליה
חצי חבילה נענע
רימון (בעונה וכשאין אז אין)
100 גרם חמוציות
שמן זית
מיץ לימון סחוט
מלח ופלפל שחור טחון גס
מומלץ אך אופציונלי
חצי חבילה כוסברה
פלפל אנגלי טחון
אופן ההכנה:
1. מפרקים את הכרובית לפרחיה וטוחנים אותה בפולסים במג'ימיקס, עד שמתקבלים מעין פתיתי בורגול. מעבירים לקערה.
2. קוצצים נענע, פטרוזיליה ואם רוצים גם כוסברה ומוסיפים לכרובית.
3. מוסיפים גרעיני רימון אם יש.
4. קוצצים חמוציות ומוסיפים.
5. מוסיפים מיץ מלימון טרי, מלח, פלפל ושמן זית וגם פלפל אנגלי טחון אם רוצים.
6. מערבבים ואוכלים. טעים טעים ומחזיק במקרר יומיים לפחות.

שיהיה חורף טוב לחקלאים ולכולנו!