title
title
title
title
title
title
עוגת נקטרינות בחושה

נחושה לבחושה
הקיץ הגיע, הבריכה נפתחה, המזגנים נכנסו לפעולה ותודה לאל שגם פירות הקיץ העסיסיים והמתוקים כבר כאן, וחלקם אף הספיקו להתעייף במקרר והם מחכים בקוצר רוח שתכינו מהם עוגה.
אז מה עושים?
אמרנו כבר, עוגה.
אבל מהר. כי חם לנו. אז בחושה.
כמנהגן של בחושות, גם במקרה זה אפשר לחסוך בחשמל של המיקסר ולהשקיע אותו במזגנים. תבחשו ביד. בחושה, דה?

עוגת נקטרינות בחושה
המצרכים:
8 נקטרינות בשלות וחתוכות
4 ביצים
כוס סוכר חום
250 מ"ל שמנת מתוקה
כוס וחצי קמח
3/4 שקית אבקת אפייה
כפית תמצית וניל
50 גרם שבבי שקדים
אפשר גם שקדים פרוסים לקישוט
אופן ההכנה:
1. לערבב היטב ביצים וסוכר.
2. להוסיף שמנת מתוקה ולבחוש.
3. להוסיף קמח, אבקת אפייה ואת הווניל. לבחוש.
4. להוסיף את שבבי השקדים ואת הנקטרינות. לערבב בעדינות, אנחנו רוצים חתיכות של נקטרינות בעוגה, לא קבץ'.
5. אפשר לפזר למעלה שקדים פרוסים.
6. מתאים לשתי תבניות אינגליש או לתבנית עגולה.
7. 180 מעלות, 40 דקות.
8. כשיוצא, אפשר לפזר אבקת סוכר לסיום סיומת.

בחושות נהנות יותר, חיזקו ואימצו!