title
title
title
title
title
title
כדורי שניצל
המתכון הזה, מרגע שעלה לאוויר אי אז לפני עידנים, בימי הקורונה הראשונים, הולך וצובר מעריצים בכל הגילאים, ולא סתם. 
יש פה איזה פיצוח של מינימום מרכיבים ומקסימום תוצאה שלא סתם עושה את זה לכל ילד באשר הוא. 
הקציצות עצמן מכילות רק עוף ובצל טחון, בציפוי יש חרדל, כמה תבלינים וקצת שומשום - 
וביחד מדובר בנשנוש תחילת ארוחה מושלם, שאם לא הילדים יכול להיות שהיינו מפספסים.

כדורי שניצל 

המצרכים :
500 גרם עוף טחון
בצל מגורר דק וסחוט מנוזלים
כף פירורי לחם
2 כפות שמן
מלח
פלפל שחור
לציפוי:
ביצה
כף חרדל
2 כוסות פירורי לחם מוזהבים
רבע כפית כורכום
כפית פפריקה
כפית כמון
כף שומשום
מלח
פלפל שחור
לטיגון:
שמן עמוק
אופן ההכנה:
1
מחממים שמן לטיגון עמוק.
2
מערבבים עוף טחון עם בצל, פירורי לחם, שמן, מלח ופלפל.
3
טורפים בקערה קטנה ביצה ומערבבים עם חרדל.
4
בקערה נפרדת מערבבים פירורי לחם עם כורכום, פפריקה, כמון, שומשום, מלח ופלפל.
5
יוצרים מהעוף הטחון כדורים בעזרת הידיים, טובלים אותם בביצה ואז בקערת פירורי הלחם.
6
מכניסים לשמן עמוק ומטגנים כ-5 דקות (אפשר בנגלות).