title
title
title
title
title
title
העוגיות של סלים
העוגיות של סלים

כל מי שחי, הסתובב במקום, ונשם את המאפייה של סלים, יודע - על העוגיות שלו אי-אפשר היה לוותר... הן היו חלק מהמרקם הקולינרי של איילת-השחר.
אז הנה המתכון שלהן, שנמצא באיזשהו מקום:

החומרים:
1 חבי' מרגרינה
1 כוס סוכר
2 ביצים
קמח - כמה שתופס - להתחיל מ-3 כוסות.
קליפת לימון מ-2 לימונים
1 כפית אפיון

ללוש לבצק.
לרדד עלה במערוך. לחתוך למרובעים בגלגלת.
לשים בתבנית את העוגיות ולאפות בחום בינוני.
מצויין עם כוס תה חם, בעיקר בחורף הקר...
בתיאבון!