title
title
title
title
title
title
title
עוגת תפוחים ושוקולד צ'יפס
עוגת תפוחים ושוקולד צ'יפס /כרמלה בר-נץ

העוגה האולטימטיבית להכנה ואפייה מהירה.
את המירשם לעוגה קיבלתי פעם, פעם, פעם מחברה טובה בגליל...
עד היום - משמשת "כמוצא לעת משבר", כשיש צורך לאפות משהו - מהר וטעים.
המתכון קל, פשוט ומומלץ!!!

החומרים:
2 כוסות קמח
1 אפיון
11/4 כוס סוכר (אפשר קצת פחות)
3 ביצים
1/2 כוס שמן
100 ג' שוקולד צ'פס
4-5 תפוחים (רצוי גרני סמית) קלופים וחתוכים לקוביות קטנות.
3 כפות קוניאק, או 5 כפות יין אדום.
קצת אגוזי פקאן

ההכנה:
לערבב את כל החומרים ביחד. (יוצא סמיך מאוד)
לצקת ולשטֵח בתבנית גדולה משומנת.
לפזר למעלה את האגוזים.
להכניס לתנור מחומם ב-180 מעלות, למשך כ-30 דק'.
בתיאבון!!!