העוגיות של סלים
העוגיות של סלים
כל מי שחי, הסתובב במקום, ונשם את המאפייה של סלים, יודע - על העוגיות שלו אי-אפשר היה לוותר... הן היו חלק מהמרקם הקולינרי של איילת-השחר.
אז הנה המתכון שלהן, שנמצא באיזשהו מקום:

ללוש לבצק.
כל מי שחי, הסתובב במקום, ונשם את המאפייה של סלים, יודע - על העוגיות שלו אי-אפשר היה לוותר... הן היו חלק מהמרקם הקולינרי של איילת-השחר.
אז הנה המתכון שלהן, שנמצא באיזשהו מקום:

החומרים:
1 חבי' מרגרינה
1 כוס סוכר
2 ביצים
קמח - כמה שתופס - להתחיל מ-3 כוסות.
קליפת לימון מ-2 לימונים
1 כפית אפיון
1 חבי' מרגרינה
1 כוס סוכר
2 ביצים
קמח - כמה שתופס - להתחיל מ-3 כוסות.
קליפת לימון מ-2 לימונים
1 כפית אפיון
ללוש לבצק.
לרדד עלה במערוך. לחתוך למרובעים בגלגלת.
לשים בתבנית את העוגיות ולאפות בחום בינוני.
מצויין עם כוס תה חם, בעיקר בחורף הקר...
בתיאבון!
לשים בתבנית את העוגיות ולאפות בחום בינוני.
מצויין עם כוס תה חם, בעיקר בחורף הקר...
בתיאבון!