פשטידת קישואים
פשטידת קישואים קלה ומעולה
מתכון מתוך אתר "מוטקה"
החומרים:
5 קישואים גדולים, רחוצים ומגוררים על מגרדת גסה,
3 בצלים גדולים קצוצים
11/2 כוסות קמח תופח (או קמח רגיל עם שקית אבקת אפייה)
3 ביצים
3/4 כוס שמן קנולה
תפוח אדמה בינוני קלוף ומגורר על מגרדת גסה.
מלח
פלפל
אבקת מרק (אפשרות)
ההכנה:
סוחטים את הקישואים, תפוח האדמה והבצל מעודפי נוזלים ושמים בקערה.
מוסיפים את יתר החומרים ובוחשים לתערובת אחידה. מתבלים וטועמים.
משמנים תבנית ומפזרים פירורי לחם על קרקעית התבנית.
שופכים את התערובת לתבנית ואופים בחום של 180 מעלות עד להתייצבות הפשטידה וקבלת שכבה עליונה שזופה.
כדי לייצבה היטב, אפשר להשאירה להתקרר זמן מה בתנור.
בתיאבון!
מתכון מתוך אתר "מוטקה"

החומרים:
5 קישואים גדולים, רחוצים ומגוררים על מגרדת גסה,
3 בצלים גדולים קצוצים
11/2 כוסות קמח תופח (או קמח רגיל עם שקית אבקת אפייה)
3 ביצים
3/4 כוס שמן קנולה
תפוח אדמה בינוני קלוף ומגורר על מגרדת גסה.
מלח

פלפל
אבקת מרק (אפשרות)
ההכנה:
סוחטים את הקישואים, תפוח האדמה והבצל מעודפי נוזלים ושמים בקערה.
מוסיפים את יתר החומרים ובוחשים לתערובת אחידה. מתבלים וטועמים.
משמנים תבנית ומפזרים פירורי לחם על קרקעית התבנית.
שופכים את התערובת לתבנית ואופים בחום של 180 מעלות עד להתייצבות הפשטידה וקבלת שכבה עליונה שזופה.
כדי לייצבה היטב, אפשר להשאירה להתקרר זמן מה בתנור.
בתיאבון!